SELF-CARE, AZAZ BÁNJ JÓL MAGADDAL:)

Összeállítottam neked egy 7 napos rutinkiépítő munkafüzetet, amiben testi-lelki- szellemi töltődéssel kapcsolatos ötleteket, tippeket találsz és megtanulhatod, hogyan tehetsz minden egyes nap egy kicsit magadért – akkor is, ha csak pár perced van rá.

Napról napra egészségesebben és boldogabban

  • Mostanában gyakran érzed fáradtnak és kimerültnek magad?

  • Úgy érzed, hogy semmire nincs időd és a legutolsó helyre szorultál a saját életedben?

  • Sokszor összecsapnak a fejed felett a hullámok és arra gondolsz, bárcsak elbújhatnál a világ elől – legalább egy kis időre?

  • Többször próbáltál már egészségesebben élni, változtatni a szokásaidon, de valamiért nem sikerült? 

  • Van, hogy eltelik egy napod vagy egy heted is, de mintha teljesen szétfolyna az időd?

Szánj időt arra, hogy egy kicsit többet törődj magaddal és olyan szokásokat, apró napi rutinokat vezess be, amelyektől hosszú távon sokkal jobban érzed majd magad 🙂

Ha szeretnél egy kicsit jobban odafigyelni magadra, akkor a Self-care rutinkiépítő minitanfolyamom gyakorlatai segíteni fognak ebben:) Lépésről-lépésre megtanuhatod, hogyan tegyél minden nap egy kicsit magadért.

Csatlakozz a mini-tanfolyamhoz!

.
Pár perc magadra _ Mráz Katalin

Szia, Mráz Kata vagyok.

Abban hiszek, hogy önmagunk megismerésével, az elakadások, belső korlátok feltárásával nagyon sokat tehetünk a lelki egészségünkért. Az oldal tartalmaival olyan készségek elsajátításában szeretnék segíteni, amelyek azért kellenek, hogy a bizonytalanságok közepette is ki tudjuk alakítani, és meg tudjuk megőrizni a belső tartásunkat, egészséges énképünket. 

Pszichológusként több éve tartok egyéni tanácsadásokat, és 2017. óta írom az oldalamra a blogcikkeket, és egyéb tartalmakat (a 2023. március előtti cikkeket a Pszichológia és önismeret oldalon találod meg).

2020. novembere óta – amikor a kisfiam megszületett – egyéni klienseket kevésbé vállalok, de az ingyenesen letölthető anyagaimmal, a mini-kurzusokkal és a nagyobb tanfolyamokkal továbbra is szeretnék segíteni azoknak, akik kapcsolódni szeretnének önmagukhoz és újra megtalálnák a belső szabadságukat.

Az utóbbi időben a közösségi médiában is aktívabb voltam,  az ottani posztjaimmal is hasonló a célom, mint ezzel az oldallal.

Lehet, hogy csak pár percet töltesz itt, mert inspirációt keresel. Lehet, hogy hosszabban is elidőzöl majd a tartalmaknál.
Akármelyiket is választod, örülök, hogy itt vagy!

HA MARADNÁL MÉG:

Nézd meg az oldalam!

error: Content is protected !!
Verified by MonsterInsights